Padel clinic

Een padel clinic aangeboden door Padel Brabant, wie wil dat nou niet? Een padel clinic bij ons is niet alleen leerzaam en leuk, maar ook nog heel goed voor je conditie en fysieke gesteldheid. Tijdens een padel clinic bij Padel Brabant komen alle aspecten van padel aan bod! De enthousiaste trainers van Padel Brabant geven je tijdens een padel clinic veel persoonlijke aandacht en zorgen dat technische, tactische, fysieke en mentale aspecten van padel aan bod komen. 

De trainers waarvan je een padel clinic krijgt hebben niet alleen een hoog eigen spelniveau, maar zijn ook heel ervaren in het lesgeven. De trainers die padel clinics voor Padel Brabant verzorgen hebben vaak jarenlang ervaren met lesgeven én spelen van padel. Voor meer informatie over ons trainersteam kun je een kijkje nemen op de pagina ons team.  Een padel clinic is bij ons privé te volgen, maar bij Padel Brabant is een padel clinic met bijvoorbeeld 12 mensen ook mogeljik. De locaties voor onze clinics gaan in overleg met de klant. 

Naast een padel clinic bieden wij nog veel meer, zoals lessen, demonstraties, openingen en zelfs de verkoop van producten. Wanneer je een padel clinic bij Padel Brabant afneemt is dit inclusief materialen. Wij verzorgen dus de ballen, mandjes, rackets en eventueel andere benodigde materialen wanneer je een padel clinic bij Padel Brabant neemt. Mocht je na het spelen enthousiast zijn geworden en direct een racket willen kopen kunnen onze ervaren, professionele trainers je adviseren over een geschikt racket, passend bij jouw niveau en speelstijl. Als extra'tje kun je het racket tijdens de padel clinic bij Padel Brabant direct testen en besluiten of je het iets vindt! Als je nu al meer informatie wil, kun je een kijkje nemen op onze racket tips pagina. Hier staan onze favoriete en aanbevolen rackets. 

Heb je na het lezen interesse gekregen in een padel clinic bij Padel Brabant? Surf dan snel naar onze clinics pagina en boek je padel clinic vandaag nog!