ClinicsEen privé clinic is een eenmalige clinic waarin jij een uur lang persoonlijke aandacht krijgt. Hierin kan precies gewerkt worden aan de aspecten van jouw spel waar jij aan wil werken. Heb jij een spoedlesje nodig? Boek dan snel! 
In deze duo clinic wordt er één uur lang door een van onze toptrainers met jullie samen gewerkt aan jullie spel. Willen jullie een sterker koppel worden op de baan? In deze duo clinic krijg je veel tips & tricks waarmee je vooruit kan. 
In een clinic met 3 of 4 personen word je vakkundig begeleid door een van onze toptrainers gedurende één uur. Leer padel spelen op een manier die je zelf nooit voor ogen had gehouden!

In deze clinic met 5 of 6 personen leer je de basis van het padel. Onze ervaren trainer gaat één uur lang op één baan met jullie aan de slag. Aan het einde van de clinic ben je in staat een echte wedstrijd te spelen! 
In deze clinic gaan twee van onze trainers één uur lang op twee banen met jullie aan de slag om jullie kennis te laten maken met de sport padel. Een superleuke optie voor bijvoorbeeld een teamuitje! 

Mocht je een clinic willen volgen met meer dan 12 personen, kan dat in overleg.


Wil je naast een clinic ook een demonstratie van topspelers? Kijk dan op onze demonstraties pagina! 

* Al onze prijzen zijn incl. BTW.
* Let op, voor indoor clinics gelden andere prijzen. 
* Voor alle diensten die buiten een straal van 50 km van Den Bosch plaatsvinden rekenen wij €0,19 cent per km reiskosten.

Wil je vaker een clinic volgen of een clinic die langer duurt dan een uur? Neem contact met ons op en wij maken een aangepaste prijs voor je.