Clinics

Padel; De snelst groeiende sport van Nederland! Ben jij op zoek naar een leuk uitje met vrienden? Organiseer jij een familiedag of wil je met je collega’s een leuk teamuitje organiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Onze doelstelling is om iedereen op de juiste manier te bedienen. Onze standaardpakketten duren twee uur waarvan je het eerste uur tips en tricks krijgt van onze padel trainers. Die vaardigheden kan je in het tweede uur meteen toepassen in het toernooivormpje wat wij voor jullie klaar hebben liggen. Ook hier zal je begeleid en gecoacht worden om je spel te verbeteren en de winst binnen te halen. 

Wil jij je kennismaken met padel of je padel-spel verbeteren en ook je vrienden, familie of collega’s verslaan in het leukste en sportiefste teamuitje van Nederland? Vraag je clinic dan nu aan! 

Een aantal voorbeelden van de mogelijkheden

  • Privé clinic 1 uur € 90,- 
  • Duo clinic 1 uur € 90,- 
  • 3 tot 4 personen 1 uur € 90, - 

Pakketten (2 uur)

  • 5 - 8 personen € 300,-  
  • 9 - 16 personen € 600,-  
  • 17-24 personen € 900,-  
  • 25 - 32 personen € 1200,-  

*De prijzen voor bedrijven zijn excl. BTW 

Standaardpakketten duren zoals gezegd twee uur, maar mochten jullie langer of korter willen spelen is dat natuurlijk ook mogelijk. Vul je wensen in dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Extra opties  

Op veel van onze locaties is het mogelijk om naast een clinic ook een hapje en een drankje te krijgen. Perfect voor een teamuitje van je bedrijf! Mocht je die wens hebben geef dit dan even aan. 

Ben je geïnteresseerd in een clinic? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om jullie wensen te bespreken.