Tess van Dinteren

Naam: Tess van Dinteren
Functie: Eigenaar
Materiaal: Head Graphene 360+ Bela X. Wil jij dit racket ook? Kijk dan snel
hier

Ik ben Tess van Dinteren, 23 jaar en woonachtig in Den Bosch. Ik speel ondertussen alweer 5 jaar padel en ik speel sinds 2015 in het Nederlands team. Voordat ik padel speelde heb ik fanatiek getennist en ben ik onder andere nummer 1 van Nederland geweest t/m 14 jaar.
 
Ik ben al van kinds af aan lid bij TPC Maaspoort in ’s-Hertogenbosch en zodoende kwam ik in aanraking met padel. Sinds ik padel heb ontdekt ben ik fanatiek gaan spelen. Ik werd al vrij snel geselecteerd voor het Nederlands dames team en heb sindsdien ons land met trots mogen vertegenwoordigen op de internationale landenwedstrijden zoals het EK en het WK. Ik hoop dit natuurlijk nog lang te mogen blijven doen en goede resultaten neer te zetten! 
 
Sinds twee jaar ben ik ook begonnen met lesgeven. Na mijn eerste les wist ik het meteen zeker, dit blijf ik nog jarenlang doen. Wat is het gaaf om te zien dat mensen iedere les weer met een lach op hun gezicht de baan opstappen en de baan daarna afstappen met een nóg grotere lach omdat ze weer iets beter zijn geworden. 
 
Tot snel op de padel baan!

Mocht je mij willen bereiken, dan zijn dit mijn contactgegevens:

Tess van Dinteren
06-57965434
info@padel-brabant.nl