Sjaak Grever

Naam: Sjaak Grever
Functie: Trainer
Materiaal: Head Delta Hybrid

Hoi allemaal,

Graag stel ik me even kort voor aan jullie. 
Mijn naam is Sjaak Grever 41 jaar, woonachtig in ’s-Hertogenbosch en trotse vader van een dochter van 12 jaar.

Mijn werkervaring komt voornamelijk uit de horeca. Jarenlang heb ik mooie gerechten mogen maken als kok. Naast het koken heb ik ook ervaring opgedaan met lesgeven. Na het behalen van mijn leermeesterschap heb ik bij al mijn werkgevers leerlingen, omscholers en mensen met een arbeidsachterstand mogen begeleiden en opleiden. Naast mijn opleiding als kok ben ik in het bezit van een diploma voor grafische en ruimtelijke vormgeving. Na het behalen van dit diploma heb ik nog een kleine uitstap gemaakt naar de kunstacademie. Naast mijn werk als padeltrainer ga ik aan de slag als onderwijsassistent in het basisonderwijs/voortgezet (speciaal) onderwijs. 

Het overdragen en delen van kennis vind ik erg leuk om te doen. Bij de interactie tussen trainer en cursist leert zowel de cursist als de trainer en deze kennis kun je weer delen met (nieuwe) cursisten. Mijn doel is om het beste in andere naar boven te halen. Dit doe ik door het geven van een sportieve, gezellige en interactieve training. Het liefst op maat gemaakte les voor de groep die ik mag trainen.

Een jaar of zes geleden ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met padel. Sinds twee en een half jaar speel ik zeer fanatiek en sta ik meerdere keren per week op de baan. Daarnaast speel ik in meerdere competities. Gedurende deze jaren veel kennis over de sport opgedaan. Nu is het tijd geworden om deze kennis met jullie te gaan delen! 

Graag zie ik jullie op de padelbanen bij T.V. Schuytgraaf terug. Ik heb er superveel zin in!