Quinty Finkenfl├╝gel

Naam: Quinty Finkenflügel
Functie: Trainer
Materiaal: Head Graphene Alpha Pro V

Hoi allemaal, graag stel ik me even kort voor! Mijn naam is Quinty, op 7 mei van dit jaar word ik alweer 19 jaar. Ik ben geboren en getogen in Veldhoven en speel al mijn hele leven bij TPC Metzpoint.                                                                                            
Naast het geven van padel les, zelf veel padelen en tijd doorbrengen met mijn familie en vrienden studeer ik Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hier heb ik mijn eerste jaar bijna afgerond.

Voordat ik tweeëneenhalf jaar geleden padel ontdekte, heb ik fanatiek andere sporten beoefend. Zo heb ik vele jaren in het eerste jeugdteam van Basko gehockeyd en heb ik fanatiek getennist. Sinds ik in aanraking ben gekomen met padel was ik verkocht, en heb ik me op padel gericht. Ik ben tweede geworden op het jeugd NK padel, en heb deel mogen nemen aan het WK jeugd padel namens Nederland.

Mijn lesgeefervaring heb ik opgedaan tijdens de periode dat ik veel hockeyde en tenniste, in deze periode heb ik lesgegeven aan jeugdteams en jeugdspelers. Sinds dat ik veel met padel bezig ben, ben ik ook in padel gestart met lesgeven aan jeugdspelers. Ik wil graag mijn enthousiasme voor de sport overbrengen op anderen en de leerlingen een leervolle en leuke avond bezorgen, waarna zij met een voldaan gevoel weer naar huis gaan en met plezier weer naar de volgende training komen.

Ik zie jullie graag binnenkort op de padel banen bij T.V. De Hellekens!