Chris Kaethoven

Naam: Chris Kaethoven

Hoi allemaal! Mijn naam is Chris Kaethoven en in dit stukje kunnen jullie wat meer over mij te weten komen. Ik ben geboren en opgegroeid in Bladel, maar ik woon tegenwoordig in Eindhoven.

De reden dat ik naar Eindhoven ben verhuisd is mijn studie. Terwijl ik werktuigbouwkunde studeerde aan de Fontys in Eindhoven ben ik daar ook gaan wonen. Ik woon hier nu alweer 6 jaar, en werk ondertussen als ingenieur bij ASML in Veldhoven.

In mijn jeugd heb ik veel getennist in Bladel en vervolgens in Bergeijk bij TOS Bergeijk. Tijdens mijn studie ben ik minder gaan tennissen, ook al stond ik alsnog af en toe op de baan. Anderhalf jaar geleden was ik op zoek naar een tennisclub wat dichterbij huis te hebben, en zodoende ben ik lid geworden bij TPC Metzpoint in Veldhoven.

Omdat veel mensen bij Metzpoint padel aan het uitproberen waren heb ik dit ook een keer gedaan. Je raadt het al, ik was niet meer van de padelbaan te slaan! Sindsdien heb ik tennis ingeruild voor padel.

Mijn lesgeefervaring bestaat uit het geven van tennislessen. Ik vind het erg leuk om met verschillende groepen mensen te werken en ik kijk er naar uit om de leerlingen te helpen met het verbeteren van hun spel. De groei die mensen in hun spel doormaken is iets waar ik erg van kan genieten. Tot snel op de baan!