Trainer


Graag stel ik me even kort voor. Mijn naam is Bram Leenen, ik ben 26 jaar en woonachtig in het prachtige ’s-Hertogenbosch. Momenteel werk ik als Sales Manager bij een recruitment bureau in Den Bosch. Hiervoor heb ik Commerciële Economie gestudeerd aan de Avans.

Ik heb in mijn jongere jaren een aantal jaar getennist, maar sinds de zomer van 2020 ben ik helemaal verslaafd aan padel. De laatste tijd sta ik zeker 3-4 keer per week op de baan, gewoon omdat het zo’n ontzettend leuke sport is!

Naast padel ben ik nog heel veel met sport bezig. Ik ben een bodybuild fanatiekeling en heb afgelopen jaar meegedaan aan mijn eerste wedstrijd. Ik houd daarnaast van mountainbiken, reizen, en heb vroeger gevoetbald, gesurft, gezwommen, getafeltennist en aan meerdere powerlift wedstrijden deelgenomen.

Ik ben naast mijn huidige werk ook personal trainer, waarbij ik mensen help met het aanwennen van een gezonde leefstijl. Ik ben zowel als personal trainer als in mijn werk veel bezig met coaching, en zo was de stap naar het geven van padel les voor mij een logische!

Ik vind het ontzettend leuk om met mensen te werken, ze dingen te leren en ze te enthousiasmeren voor sport. Ik haal er veel voldoening uit om mensen te zien groeien, en ik kijk er naar uit om jullie te helpen met jullie padel vaardigheden!

Vanaf september ga ik aan de slag als padeltrainer bij T.V. de Vlijmd in Geffen. Ik heb er zin in!