Trainer

Naam: Sjaak Grever
Functie: Hoofdtrainer
Materiaal: Head Graphene Alpha Pro

Hoi allemaal,

Graag stel ik me even kort voor aan jullie. 
Mijn naam is Sjaak Grever 42 jaar, woonachtig in ’s-Hertogenbosch en trotse vader van een dochter van 13 jaar.

Mijn werkervaring komt voornamelijk uit de horeca. Jarenlang heb ik mooie gerechten mogen maken als kok. Naast het koken heb ik ook ervaring opgedaan met lesgeven. Na het behalen van mijn leermeesterschap heb ik bij al mijn werkgevers leerlingen, omscholers en mensen met een arbeidsachterstand mogen begeleiden en opleiden. Naast mijn opleiding als kok ben ik in het bezit van een diploma voor grafische en ruimtelijke vormgeving. Na het behalen van dit diploma heb ik nog een kleine uitstap gemaakt naar de kunstacademie. 

Het overdragen en delen van kennis vind ik erg leuk om te doen. Bij de interactie tussen trainer en cursist leert zowel de cursist als de trainer en deze kennis kun je weer delen met (nieuwe) cursisten. Mijn doel is om het beste in andere naar boven te halen. Dit doe ik door het geven van een sportieve, gezellige en interactieve training. Het liefst op maat gemaakte les voor de groep die ik mag trainen.

Een jaar of zes geleden ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met padel. Sinds twee en een half jaar speel ik zeer fanatiek en sta ik meerdere keren per week op de baan. Daarnaast speel ik in meerdere competities. Gedurende deze jaren veel kennis over de sport opgedaan. In 2021 heb ik mijn opleiding tot padel leraar afgerond.

Graag zie ik jullie op de padelbanen bij LTV Berlicum. Ik heb er zin in!

Mocht je mij willen bereiken, dan zijn dit mijn contactgegevens:

Sjaak Grever
info@padel-brabant.nl

Naam: Freek van der Heijden
Functie: Hoofdtrainer
Materiaal: Head Graphene 360+ Alpha Motion

Hallo allemaal,

Ik ben Freek van der Heijden en 42 jaar oud. Ik woon al ruim 3 jaar in Berlicum met mijn vriendin Sonja en twee bonuskinderen Sanne en Bram. Sinds kort zijn we in blijde verwachting van ons 1e kindje. In het verleden heb ik al voor LTV Berlicum de tennislessen mogen verzorgen dus ik ben bekend met de club. Ik heb ontzettend veel zin om de padellessen te gaan geven in Berlicum!

Ik speel zelf padel met de Head Graphene 360+ Alpha Elite 2021. Een fijn padelracket voor de gevorderde speler. Ik speel al ruim 4 jaar padel, zowel in competitieverband als recreatief. Ik ben voor het eerst met padel in aanraking gekomen toen ik op vakantie was in Alicante. We gingen voor een tennisvakantie, maar ik heb uiteindelijk alleen een padelracket in mijn handen gehad. Ik was meteen verkocht!

Naast tennis en padelleraar ben ik onderwijzer op een basisschool te Vlijmen. Ik geef daar drie dagen per week les. Ik vind de combinatie onderwijs en sport erg prettig, omdat ik er al mijn energie in kwijt kan. Naast padel en tennis houd ik van voetbal, wintersporten en lekker genieten op vakantie. Wat ik zo leuk vind aan padel, is dat het een tactisch en snel spelletje is. Je hoeft niet lang te wachten tussen de punten door. Iedereen kan het spelletje direct spelen, omdat het erg laagdrempelig is voor jong en oud. Ter vergelijking met tennis moet je daar jaren voor spelen om een leuke bal te kunnen slaan. Bij padel leer ik het je in een half jaar en kom je beslagen ten ijs!


Ik ben er klaar voor en sta te popelen om jullie ook te besmetten met het padelvirus!
Hopelijk tot snel op de mooie padelbanen van de gezelligste club van Brabant LTV Berlicum.

Naam: Joost Raamsdonk
Functie: Eigenaar

Materiaal: Head Graphene Speed Motion

Mijn naam is Joost Raamsdonk, ik ben 32 jaar en ik ben geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch. Sinds 2023 ben ik woonachtig in Berlicum. Ik geef sinds 2014 les, waarbij ik ben begonnen met tennisles en in 2016 volledig ben overgestapt op het geven van padel les. 
 
Ik ben al van jongs af aan lid bij TPC Maaspoort in ’s-Hertogenbosch. Ik speel al sinds 2012 padel en heb een aantal jaar in het Nederlands mannen team gezeten waar ik als ambassadeur en speler ons land heb mogen vertegenwoordigen op onder andere het WK. Door deze internationale ervaringen heb ik veel geleerd over de sport en over de manier waarop er in grote padel landen lesgegeven wordt.
 
In 2014 heb ik mijn licentie als tennisleraar behaald bij de KNLTB. Vervolgens heb ik in 2017, toen de KNLTB met de eerste opleiding tot padel trainer kwam, mijn licentie als padel trainer behaald. In 2018 heb ik vervolgens mijn licentie tot padel instructeur gehaald bij de Nederlandse Padelbond.
 
Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan en hoop jullie binnenkort op de padel baan te mogen verwelkomen!

Mocht je mij willen bereiken, dan zijn dit mijn contactgegevens:

Joost Raamsdonk
info@padel-brabant.nl