Demo team

Tess van Dinteren

Tess is al jaren één van de top speelsters in het Nederlands dames padel. Ze presteert constant in de diverse EK's en WK's waar ze ons land jaar in jaar uit vertegenwoordigd. Dit uitzonderlijke talent heeft een adembenemende techniek en snapt de sport padel als geen ander. Deze dame kan alles met een padel racket en dit zal zij zeker gaan laten zien tijdens demonstraties! 

Joost Raamsdonk

Joost is een gevestigde naam in de sport padel in Nederland. Hij draait al jaren mee en heeft ons land meerdere malen vertegenwoordigd in internationale toernooien zoals het WK. Ondanks dat hij zich op zijn trainers carrière heeft gestort, speelt hij nog steeds op het hoogste niveau van Nederland. Met zijn engelengeduld en zijn geweldige slice slagen laat hij zien dat padel niet om kracht draait. 

Milou Ettekoven

Milou is de huidige nummer 1 van Nederland in het dames padel. Samen met Tess vertegenwoordigd zij Nederland op de diverse EK's, WK's en andere internationale toernooien. Met haar rustige, gecontroleerde spel en uitmuntende draaitechniek is zij een prachtige toevoeging aan ons team. 

Jaap Smits

Jaap is een fanatieke, opkomende speler uit de regio Den Bosch. In 2018 heeft hij voor het eerst zijn kunsten mogen meten met internationale spelers, een ervaring die zeker naar meer smaakt. Met zijn spectaculaire, flitsende spel waarbij je hem regelmatig de kooi uit zal zien vliegen, laat hij dingen zien waar menig speler alleen maar van kan dromen. 

Arwin Romeijn

Deze ongelooflijk snelle speler haalt ballen terug uit alle hoeken van de baan. Naast dat hij een opkomend talent in het Nederlandse mannenpadel is runt Arwin zijn eigen padelschool genaamd Padel-Only. Hij is ontzettend fit en snel en heeft bovendien een uitstekende techniek die hij zeker zal gaan laten zien tijdens demonstraties. Superlatieven schieten vaak tekort bij de kunsten van Arwin!

Bart Mees

Bart is een speler die jarenlang in het Nederlands team heeft gespeeld, ondere andere samen met Joost. Alle ervaringen die deze man heeft opgedaan bij de internationale toernooien hebben hem gemaakt tot een geraffineerde speler. Met zijn magische touch, oneindige variatie én power kan Bart jullie als geen ander laten zien hoe padel écht gespeeld wordt.