Trainer

Naam: Tess van Dinteren
Functie: Eigenaar
Materiaal: Head Graphene 360+ Bela X
. Wil jij dit racket ook? Kijk dan snel hier

Ik ben Tess van Dinteren, 23 jaar en woonachtig in Den Bosch. Ik speel ondertussen alweer 4 jaar padel en ik speel sinds 2015 in het Nederlands team. Voordat ik padel speelde heb ik fanatiek getennist en ben ik onder andere nummer 1 van Nederland geweest t/m 14 jaar.
 
Ik ben al van kinds af aan lid bij TPC Maaspoort in ’s-Hertogenbosch en zodoende kwam ik in aanraking met padel. Sinds ik padel heb ontdekt ben ik fanatiek gaan spelen. Ik werd al vrij snel geselecteerd voor het Nederlands dames team en heb sindsdien ons land met trots mogen vertegenwoordigen op de internationale landenwedstrijden zoals het EK en het WK. Ik hoop dit natuurlijk nog lang te mogen blijven doen!
 
Sinds 2017 ben ik ook begonnen met lesgeven. Na mijn eerste les wist ik het meteen, dit blijf ik nog jarenlang doen. Wat is het gaaf om te zien dat mensen iedere les weer met een lach op hun gezicht de baan opstappen en de baan daarna afstappen met een nóg grotere lach omdat ze weer iets beter zijn geworden. Ik ben op dit moment actief als padel trainer bij TPC Metzpoint in Veldhoven en bij T.V. Udenhout in Udenhout.
 
Tot snel op de padel baan.

Mocht je mij willen bereiken, dan zijn dit mijn contactgegevens:

Tess van Dinteren
06-57965434
info@padel-brabant.nl

Naam: Niels Musters
Functie: Trainer
Materiaal: Siux Black Eva

Ik ben Niels Musters, ik ben 31 jaar, woonachtig in Loon op Zand. Ik ben vader van twee prachtige dochters, Vieve van ruim 2 jaar oud, en Philou van 8 maanden oud.

Ongeveer 15 jaar geleden heb ik de opleiding Sport en Bewegen op het ROC in Tilburg gevolgd. Ik ben daar afgestudeerd op het profiel trainer-coach & sportmanagement. Hier heb ik tevens mijn A & B licenties als tennisleraar behaald. Sinds die tijd geef ik tennisles, met een overstap van een aantal jaren naar de zorg. 

Ongeveer een jaar geleden kreeg ik het aanbod om de padel opleiding te gaan volgen bij de KNLTB. Deze kans heb ik direct aangegrepen, ik had al een aantal keer gespeeld en ik was zeer geïnteresseerd in deze sport. Nadat ik begonnen ben met de opleiding ben ik fanatiek gaan spelen en heb ik toernooien en competitie gespeeld in het eerste team bij T.V. Udenhout.

Toen ik benaderd werd door Padel Brabant om padel les te geven, was ik meteen enthousiast. Ik vind lesgeven in het algemeen zo leuk omdat ieder individu op een andere manier leert. Ik vind het dan ook iedere keer weer een uitdaging om manieren te bedenken wat voor die ene persoon het beste werkt.

Vanaf augustus 2020 ga ik aan de slag als padel trainer bij TPC Metzpoint.

Mocht je mij willen bereiken, dan zijn dit mijn contactgegevens:

Niels Musters
info@padel-brabant.nl

Naam: Nicole Schuurmans
Functie: Trainer
Materiaal: Babolat

Hoi allemaal! Graag stel ik mezelf even aan jullie voor. Mijn naam is Nicole Schuurmans - van de Liefvoort en ik ben geboren en getogen in het prachtige bourgondische 's-Hertogenbosch. Ik ben 31 lentes jong en gelukkig getrouwd met de liefde van mijn leven Jennifer Schuurmans - van de Liefvoort.

Dat ik een druk leven leid, staat als een paal boven water. Ik ben bewegingsagoog en werk bij een fysiopraktijk in Den Bosch. Daarnaast geef ik gymles en ouderengym en probeer ik zelf zo vaak mogelijk padel te spelen. Het geven van padel les vind ik zó leuk, dat ik dit er al jaren een avond of twee naast doe. 

Zelf ben ik in aanraking gekomen met padel bij TPC Maaspoort. Ik ben hier al bijna 25 jaar lid en heb hier altijd getennist. Toen in 2010 de padelbanen aangelegd werden, was ik niet meteen overtuigd. Na 1 keer spelen was ik echter om, en heb ik direct de switch naar padel gemaakt. Ik speel dus alweer 10 jaar padel! 

Toen ik nog fanatiek speelde heb ik altijd in het Nederlands padel team gespeeld, waar ik de eer heb gehad om met onder andere Tess te spelen en ons land te vertegenwoordigen in internationale toernooien. 

Ik vind lesgeven zo leuk omdat ik het leuk vind om mensen kennis te laten maken met padel en ze daarin te laten groeien. Padel is een geweldig spel en het leren aan andere mensen doe ik erg graag. Een ideale combi. Daarnaast is het leuk om dat voor Padel Brabant te mogen doen. Ik ken Joost en Tess al van jongs af aan; met Joost heb ik altijd getennist en Tess heb ik van klein meisje tot supertalent op zien groeien. 

Vanaf augustus 2020 ga ik aan de slag voor Padel Brabant. Ik ga de lessen op vrijdagmiddag verzorgen bij TPC Metzpoint. Ik heb er zin in! 

Mocht je mij willen bereiken zijn dit mijn contactgegevens:

Nicole Schuurmans
info@padel-brabant.nl

Naam: Nick Demin
Functie: Trainer
Materiaal: Power padel 1000 +


Mijn naam is Nick Demin, ik ben 23 jaar en ik kom uit Veldhoven.
Ik heb marketing & communicatie gestudeerd en momenteel werk ik overdag in de sales. 

Vroeger heb ik getennist, gevoetbald en geturnd. Padel speel ik ondertussen alweer een jaar en ik sta heel veel op de baan. Ik wil graag mijn eigen vaardigheid verder verbeteren, maar ook anderen helpen met het verbeteren van hun vaardigheid. Mijn eerdere lesgeefervaring bestaat uit het geven van tennisles. Dit heb ik een aantal jaar gedaan bij het David Lloyd centrum in Veldhoven.

Sinds december ben ik aan de slag voor Padel Brabant als padel trainer. Ik heb heel veel zin om mijn passie en enthousiasme voor deze prachtige sport over te brengen op de leerlingen. 


Tot snel op de baan!

Mocht je mij willen bereiken, dan zijn dit mijn contactgegevens:

Nick Demin 
info@padel-brabant.nl