Openingen


Bij deze volledig verzorgde demonstratie zorgen wij voor vier spelers die tijdens jullie opening komen laten zien hoe padel gespeeld wordt. Ben jij benieuwd naar ons demoteam? Kijk dan snel onderaan deze pagina!


Bij deze demonstratie komen twee leden van ons demoteam een demonstratiewedstrijd spelen bij jou op de club. Deze wedstrijd wordt gespeeld tegen de twee beste spelers van de club. Wie daagt ons uit?


De opening van de banen is een perfect moment om leden en niet-leden kennis te laten maken met de sport padel. Bij deze volledig verzorgde clinic zorgen wij voor alle materialen en geeft ons team 1 uur lang clinics op twee banen. 

Benieuwd wat anderen ervan vonden? 


Wil jij een pakket op maat, van bijvoorbeeld twee uur clinics en een demonstratie? In overleg kan alles bij ons. Neem contact met ons op en we gaan samen op zoek naar het ideale pakket voor jou. Naast openingen, demonstraties en clinics zijn wij ook in te huren om lessen te verzorgen op jouw vereniging. Voorbeelden van clubs waar wij de lessen verzorgen zijn te vinden op onze locaties pagina. * Al onze prijzen zijn incl. BTW.
* Voor alle diensten die buiten een straal van 50 km van Den Bosch plaatsvinden rekenen wij €0,19 cent per km reiskosten.