Wesley Kobussen

Naam: Wesley Kobussen

Joehoe! Mijn naam is Wesley Kobussen. Ik ben alweer 30 jaar oud en ik woon sinds drie jaartjes in het prachtige ’s-Hertogenbosch. Hiervoor heb ik heel lang in Nijmegen gewoond, maar ik heb uiteindelijk toch de overstap naar Den Bosch gemaakt.

Momenteel werk ik als filiaalmanager op een reisbureau. Hiervoor heb ik eerst toerisme gestudeerd, maar later heb ik nog een propedeuse docent Spaans gehaald en heb ik "Learning & Development in Organisations" gevolgd. Om Toerisme en Coaching te combineren zoals ik nu doe als filiaalmanager is dus een top combi!

Een jaar of 7 geleden ben ik in aanraking gekomen met padel doordat eigenaar van Padel Brabant en goede vriendin van mij Tess van Dinteren me mee de baan op sleurde. Net als ieder ander was ik direct verkocht, en sindsdien padel ik regelmatig. Naast padel tennis ik ook nog actief, dit doe ik nu een jaar of 12.

Mijn lesgeefervaring is erg uiteenlopend, van Spaans op middelbare scholen tot lesgeven aan kinderen op de basisschool tot workshops voor volwassenen tot tennisles voor zowel jeugd als volwassenen. Ik vind het heerlijk om voor groepen te staan en de verschillende groepsdynamieken te ervaren. Daarnaast heeft ieder individu ook een eigen manier van coaching/hulp nodig en ik vind het een leuke puzzel om daarnaar op zoek te gaan. Tot slot geniet ik er enorm van als je andere mensen echt progressie ziet maken door de hulp die jij ze geboden hebt.