Tim Sanders

Naam: Tim Sanders
Functie: Trainer
Materiaal: Head Alpha Pro

Eindelijk is het dan zover, ik mag wereldkundig maken dat ik padel les ga geven! Omdat ik jullie allemaal graag wil leren kennen, wil ik me ook graag aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Tim Sanders, ik ben 23 jaar en woon in Veldhoven. Naast het geven van padel les studeer ik Finance & Control aan de Fontys in Eindhoven. Ik werk ook nog parttime voor een projectontwikkelaar uit Veldhoven.

Op sportief gebied ben ik zeer actief. Ik padel natuurlijk vaak, maar ik voetbal ook nog in Veldhoven bij Rood-Wit. Daarnaast speel ik nog gitaar, dus ik ben met van alles bezig!

Ik heb in de jeugd altijd veel getennist maar ik moest op mijn 16e noodgedwongen stoppen vanwege een schouderblessure, serveren zat er niet meer in. Toen 3 jaar geleden de eerste banen bij Metzpoint werden gelegd, en bleek dat bij padel de service onderhands was, ben ik dat maar eens gaan proberen. Ben net als menig persoon meteen verslaafd geraakt en in die 3 jaar heel wat toernooitjes, competities en vrije potjes gespeeld.

Binnen het lesgeven vind ik het heel leuk om iets waar jezelf passie voor hebt over te brengen op anderen om zo enerzijds anderen iets te leren en anderzijds daar zelf ook weer van te leren.

Tot snel op de baan!