Rob Luyben

Naam: Rob Luyben
Functie: Trainer
Materiaal: Wilson

Mijn naam is Rob Luyben, ik ben 35 jaar en woonachtig in Helmond. Pas geleden ben ik vader geworden van een prachtige zoon. Ik werk al ruim 18 jaar als tennistrainer en ik heb daarin mijn A & B licentie behaald. Momenteel ben ik werkzaam als business manager bij een Innovatie Advies Bureau.

Toen ik 6 was ben ik begonnen met het spelen van tennis. Hierin heb ik niveau 2 behaald en veel toernooien gespeeld. Een jaar geleden kwam ik in aanraking met padel, en zoals zovelen was ik direct verslaafd. De dynamiek en intensiteit van de sport maken padel uniek! Je kunt er al je creativiteit in kwijt, de tijd vliegt tijdens het spelen en de sport zorgt voor veel plezier.

Naast mijn passie voor tennis en padel ben ik actief in de muziek als toetsenist en ben ik regelmatig op festivals of evenementen in het land te vinden. Momenteel zijn er door de corona maatregelen helaas geen optredens.

Het lesgeven is iets waarmee ik mijn grote passies kan delen met anderen. Ik vind het hierin leuk mensen te enthousiasmeren en mensen te helpen meer plezier en rendement uit de sport te halen.

Ik kijk er naar uit om jullie bij LTC Uden te ontmoeten op de padelbaan en er een leuke en leerzame tijd van te maken!