Nicole Schuurmans

Naam: Nicole Schuurmans
Functie: Trainer
Materiaal: Babolat

Hoi allemaal! Graag stel ik mezelf even aan jullie voor. Mijn naam is Nicole Schuurmans en ik ben geboren en getogen in het prachtige bourgondische 's-Hertogenbosch. Ik ben 33 lentes jong en woon sinds een tijdje in Vlijmen. 

Dat ik een druk leven leid, staat als een paal boven water. Ik ben bewegingsagoog en werk bij een fysiopraktijk in Den Bosch. Daarnaast geef ik gymles en ouderengym en probeer ik zelf zo vaak mogelijk padel te spelen. Het geven van padel les vind ik zó leuk, dat ik dit er al jaren een avond of twee naast doe. 

Zelf ben ik in aanraking gekomen met padel bij TPC Maaspoort. Ik ben hier al bijna 25 jaar lid en heb hier altijd getennist. Toen in 2010 de padelbanen aangelegd werden, was ik niet meteen overtuigd. Na 1 keer spelen was ik echter om, en heb ik direct de switch naar padel gemaakt. Ik speel dus alweer 10 jaar padel! 

Toen ik nog fanatiek speelde heb ik altijd in het Nederlands padel team gespeeld, waar ik de eer heb gehad om met onder andere Tess te spelen en ons land te vertegenwoordigen in internationale toernooien. 

Ik vind lesgeven zo leuk omdat ik het leuk vind om mensen kennis te laten maken met padel en ze daarin te laten groeien. Padel is een geweldig spel en het leren aan andere mensen doe ik erg graag. Een ideale combi. Daarnaast is het leuk om dat voor Padel Brabant te mogen doen. Ik ken Joost en Tess al van jongs af aan; met Joost heb ik altijd getennist en Tess heb ik van klein meisje tot supertalent op zien groeien. 

Vanaf augustus 2020 ga ik aan de slag voor Padel Brabant. Ik ga de lessen op vrijdagmiddag verzorgen bij TPC Metzpoint. Ik heb er zin in! 

Mocht je mij willen bereiken zijn dit mijn contactgegevens:

Nicole Schuurmans
info@padel-brabant.nl