Luuk Kaethoven

Naam: Luuk Kaethoven
Functie: Trainer
Materiaal: Starvie Aquila Space Pro


Mijn naam is Luuk Kaethoven, ik ben 27 jaar en ik kom uit Bladel. Ondertussen woon ik alweer een jaartje of 7 in Eindhoven. Ik heb technische bedrijfskunde gestudeerd aan de TU/e en ik werk momenteel binnen PMO & budget control bij een ingenieursbureau in Eindhoven.

Van kinds af aan heb ik altijd getennist bij VLTB en TOS Bergeijk. Alhoewel het de afgelopen paar jaar op een laag pitje stond, ben ik het laatste jaar weer veel te vinden op een kleinere baan met een kooi eromheen. Ruim een jaar geleden ben ik namelijk met padel in aanraking gekomen na een clinic en een demo. Ik was, net als je bij zoveel anderen hoort, meteen verkocht. Vervolgens ben ik direct lid geworden van TPC Metzpoint en in een jaar tijd heb ik ontzettend veel uren mogen maken in deze verslavende sport.

Buiten de padelbaan ben ik ook in de bossen te vinden op de MTB en bij Monk Eindhoven om te boulderen. Daarnaast hou ik enorm van reizen/backpacken, kamperen en lange hikes in de bergen maken met mijn vriendin.

In het lesgeven hoop ik vooral anderen te enthousiasmeren over deze fantastische sport, bij te dragen aan de vooruitgang die spelers doormaken en heel veel plezier op de baan te zien.

Ik zie jullie snel op de baan!