Hein Verberne

Naam: Hein Verberne
Functie: Trainer
Materiaal: PWP 3000 plus

Ik ben Hein Verberne, 23 jaar, woonachtig in Veldhoven. Mijn kennismaking met padel is via familie en vrienden verlopen. Zij speelden bij een andere club waar ik af en toe eens ben aangesloten om mee te spelen. Ik speel sinds januari 2019 fanatieker padel, sinds er banen kwamen bij mijn club in Veldhoven, TPC Metzpoint.  

In mijn jeugd heb ik getennist bij TPC Metzpoint en heb ik fanatiek gevoetbald in de selectieteams van UNA. Tijdens mijn studie ben ik enkele jaren de sportschool in gedoken om wat gewichten te tillen. Naast padel blijft dit één van mijn hobby’s.  

Buiten padel en sport om ben ik momenteel bezig met mijn master Finance aan de Tilburg University & met een opleiding om digitale reclame boarding te verzorgen. Mijn economische bachelor heb ik eerder al behaald aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.  

Het lesgeven is iets wat er bij mij echt inzit. Tijdens mijn studie heb ik lesgegeven aan andere studenten door complexe computer programma’s voor hen te vereenvoudigen in een handleiding. Met behulp van deze handleiding ben ik aan de slag gegaan om anderen te helpen met hun kennis over de programma’s. Ook in de sport ben ik met lesgeven bezig, namelijk als coach bij het voedingspatroon & trainingsschema’s van andere mensen die fitnessen.  

Ik geloof sterk in het feit dat ontwikkeling leidt tot blijdschap & geluk. Het allerleukste aan lesgeven vind ik dat ik anderen kan helpen om progressie te boeken bij hun spel. Hier wordt de klant gelukkig van, maar ik zeker ook! De dynamiek die in lesgeven verworven zit spreekt mij ook heel erg aan. Ik ga jullie als leerlingen natuurlijk veel leren, maar ik ga zeker ook van jullie leren!  

Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan & hoop jullie snel allemaal te zien op de baan.  

Mocht je mij willen bereiken zijn dit mijn contactgegevens: 

Hein Verberne 
info@padel-brabant.nl