Freek van der Heijden

Naam: Freek van der Heijden
Functie: Trainer
Materiaal: Head

Hallo allemaal,

Ik ben Freek van der Heijden en 42 jaar oud. Ik woon al ruim 3 jaar in Berlicum met mijn vriendin Sonja en twee bonuskinderen Sanne en Bram. Sinds kort zijn we in blijde verwachting van ons 1e kindje. In het verleden heb ik al voor LTV Berlicum de tennislessen mogen verzorgen dus ik ben bekend met de club. Ik heb ontzettend veel zin om de padellessen te gaan geven in Berlicum!

Ik speel zelf padel met het merk Head Graphene 360+ Alpha Elite 2021. Een fijn padelracket voor de gevorderde speler. Ik speel al ruim 4 jaar padel, zowel in competitieverband als recreatief. Ik ben voor het eerst met padel in aanraking gekomen toen ik op vakantie was in Alicante. We gingen voor een tennisvakantie, maar hebben uiteindelijk alleen een padelracket in mijn handen gehad. Ik was meteen verkocht!

Naast tennis en padelleraar ben ik onderwijzer op een basisschool te Vlijmen. Ik geef daar drie dagen per week les. Ik vind de combinatie onderwijs en sport erg prettig, omdat ik er al mijn energie in kwijt kan. Naast padel en tennis houd ik van voetbal, wintersporten en lekker genieten op vakantie. Wat ik zo leuk vind aan padel, is dat het een tactisch en snel spelletje is. Je hoeft niet lang te wachten tussen de punten door. Iedereen kan het spelletje direct spelen, omdat het erg laagdrempelig is voor jong en oud. Ter vergelijking met tennis moet je daar jaren voor spelen om een leuke bal te kunnen slaan. Bij padel leer ik het je in een half jaar en kom je beslagen ten ijs!

Ik ben er klaar voor en sta te popelen om jullie ook te besmetten met het padelvirus!
Hopelijk tot snel op de mooie padelbanen van de gezelligste club van Brabant LTV Berlicum.