Arlette de Loo

 

Hoi allemaal,

Graag stel ik me even kort aan jullie voor! Mijn naam is Arlette de Loo, ik ben 26 jaar en momenteel wonend in Eindhoven. Ik speel zelf padel bij TPC Metzpoint, waar ik eigenlijk lid werd om te tennissen maar al snel gegrepen werd door het padelvirus.

Naast het geven van padel les werk ik als analist bij een zorgverzekeraar. Hiervoor heb ik gezondheidswetenschappen & biomedische wetenschappen gestudeerd. Ik heb veel plezier in mijn werk, maar het geven van padel les waarin ik meer met mensen bezig kan zijn spreekt me erg aan!

Zoals gezegd speel ik zelf padel bij TPC Metzpoint. Ik tennis al vanaf mijn zesde jaar en wilde dit weer gaan oppakken, tot ik de padel baan op ging. Ik speel nu ongeveer anderhalf jaar en ik sta zo veel mogelijk op de baan. Naast padel ben ik ook regelmatig in de sportschool te vinden!

Ik heb er zin in om aan de slag te gaan, het mooie aan lesgeven vind ik het plezier wat mensen beleven aan de sport en het plezier wat ze beleven als ze beter worden en gefocust met de sport bezig zijn. Daarnaast vind ik het heerlijk om buiten te zijn en met mensen bezig te zijn. Ik zie jullie snel op de baan!