Nieuwe trainster!

Zaterdag 20 juli 2019

Vanaf augustus 2019 zal Lotte van Breemen naast Joost voor Padel Brabant les gaan geven op T.V. Prinsejagt, haar thuisclub. Naast een geweldige trainer is ze ook één van de drijvende krachten van de vereniging met haar rol als bestuurslid & de andere taken die ze vrijwillig uitvoert voor de club. Leer haar beter kennen door het lezen van haar introductie: 

Naam: Lotte van Breemen
Functie: Trainster
Materiaal: Dunlop Galaxy Soft Aerographene. 
Wil jij dit racket ook? Kijk dan snel hier   

Mijn naam is Lotte van Breemen, 37 jaar, moeder van Pim en Maud en kom uit Eindhoven. Ik heb in Maastricht aan de Hoge Hotelschool gestudeerd en werk parttime bij Studyportals. Hiernaast heb ik een enorme passie voor tennis die ik de afgelopen jaren met anderen heb mogen delen door les te geven bij o.a. TV Prinsejagt, ‘mijn’ club waar ik al sinds mijn 6de lid ben. 

Toen bekend werd dat we padelbanen gingen aanleggen ben ik zelf padel gaan spelen en ben ik direct met de cursus begonnen om ook padel les te kunnen gaan geven. Helemaal enthousiast en bezeten van het spelletje heb ik super veel zin om na de zomer te starten met lesgeven voor Padel Brabant!

Mocht je mij willen bereiken, dan zijn dit mijn contactgegevens:

Lotte van Breemen
06-14694709
info@padel-brabant.nl