Trainer

Naam: Tess van Dinteren
Functie: Eigenaar
Materiaal: Head Graphene 360+ Bela X. Wil jij dit racket ook? Kijk dan snel
hier

Ik ben Tess van Dinteren, 23 jaar en woonachtig in Den Bosch. Ik speel ondertussen alweer 4 jaar padel en ik speel sinds 2015 in het Nederlands team. Voordat ik padel speelde heb ik fanatiek getennist en ben ik onder andere nummer 1 van Nederland geweest t/m 14 jaar.
 
Ik ben al van kinds af aan lid bij TPC Maaspoort in ’s-Hertogenbosch en zodoende kwam ik in aanraking met padel. Sinds ik padel heb ontdekt ben ik fanatiek gaan spelen. Ik werd al vrij snel geselecteerd voor het Nederlands dames team en heb sindsdien ons land met trots mogen vertegenwoordigen op de internationale landenwedstrijden zoals het EK en het WK. Ik hoop dit natuurlijk nog lang te mogen blijven doen!
 
Sinds 2017 ben ik ook begonnen met lesgeven. Na mijn eerste les wist ik het meteen, dit blijf ik nog jarenlang doen. Wat is het gaaf om te zien dat mensen iedere les weer met een lach op hun gezicht de baan opstappen en de baan daarna afstappen met een nóg grotere lach omdat ze weer iets beter zijn geworden. Ik ben op dit moment actief als padel trainer bij TPC Metzpoint in Veldhoven en bij T.V. Udenhout in Udenhout.
 
Tot snel op de padel baan.

Mocht je mij willen bereiken, dan zijn dit mijn contactgegevens:

Tess van Dinteren
06-57965434
info@padel-brabant.nl

Naam: Nick Demin
Functie: Trainer
Materiaal: Power padel 1000 +


Mijn naam is Nick Demin, ik ben 23 jaar en ik kom uit Veldhoven.
Ik heb marketing & communicatie gestudeerd en momenteel werk ik overdag in de sales. 

Vroeger heb ik getennist, gevoetbald en geturnd. Padel speel ik ondertussen alweer een jaar en ik sta heel veel op de baan. Ik wil graag mijn eigen vaardigheid verder verbeteren, maar ook anderen helpen met het verbeteren van hun vaardigheid. Mijn eerdere lesgeefervaring bestaat uit het geven van tennisles. Dit heb ik een aantal jaar gedaan bij het David Lloyd centrum in Veldhoven.


Sinds december ben ik aan de slag voor Padel Brabant bij T.V. Sla Raak in Oisterwijk. Ik heb heel veel zin om mijn passie en enthousiasme voor deze prachtige sport over te brengen op de leerlingen. 

Tot snel op de baan!

Mocht je mij willen bereiken, dan zijn dit mijn contactgegevens:

Nick Demin 
06-57965434

info@padel-brabant.nl