Trainer

Naam: Tess van Dinteren
Functie: Eigenaar
Materiaal: Head Alpha Pro

Ik ben Tess van Dinteren, 24 jaar en woonachtig in Den Bosch. Ik speel ondertussen alweer 4 jaar padel en ik speel sinds 2015 in het Nederlands team. Voordat ik padel speelde heb ik fanatiek getennist en ben ik onder andere nummer 1 van Nederland geweest t/m 14 jaar.
 
Ik ben al van kinds af aan lid bij TPC Maaspoort in ’s-Hertogenbosch en zodoende kwam ik in aanraking met padel. Sinds ik padel heb ontdekt ben ik fanatiek gaan spelen. Ik werd al vrij snel geselecteerd voor het Nederlands dames team en heb sindsdien ons land met trots mogen vertegenwoordigen op de internationale landenwedstrijden zoals het EK en het WK. Ik hoop dit natuurlijk nog lang te mogen blijven doen!
 
Sinds 2017 ben ik ook begonnen met lesgeven. Na mijn eerste les wist ik het meteen, dit blijf ik nog jarenlang doen. Wat is het gaaf om te zien dat mensen iedere les weer met een lach op hun gezicht de baan opstappen en de baan daarna afstappen met een nóg grotere lach omdat ze weer iets beter zijn geworden. Ik ben op dit moment actief als padel trainer bij TPC Metzpoint in Veldhoven en bij Sla Raak in Oisterwijk.
 
Tot snel op de padel baan.

Mocht je mij willen bereiken, dan zijn dit mijn contactgegevens:

Tess van Dinteren
info@padel-brabant.nl

Naam: Niels Musters
Functie: Trainer
Materiaal: Siux Black Eva

Ik ben Niels Musters, ik ben 32 jaar, woonachtig in Loon op Zand. Ik ben vader van twee prachtige dochters, Vieve van ruim 2 jaar oud, en Philou van 8 maanden oud.

Ongeveer 15 jaar geleden heb ik de opleiding Sport en Bewegen op het ROC in Tilburg gevolgd. Ik ben daar afgestudeerd op het profiel trainer-coach & sportmanagement. Hier heb ik tevens mijn A & B licenties als tennisleraar behaald. Sinds die tijd geef ik tennisles, met een overstap van een aantal jaren naar de zorg. 

Ongeveer een jaar geleden kreeg ik het aanbod om de padel opleiding te gaan volgen bij de KNLTB. Deze kans heb ik direct aangegrepen, ik had al een aantal keer gespeeld en ik was zeer geïnteresseerd in deze sport. Nadat ik begonnen ben met de opleiding ben ik fanatiek gaan spelen en heb ik toernooien en competitie gespeeld in het eerste team bij T.V. Udenhout.

Toen ik benaderd werd door Padel Brabant om padel les te geven, was ik meteen enthousiast. Ik vind lesgeven in het algemeen zo leuk omdat ieder individu op een andere manier leert. Ik vind het dan ook iedere keer weer een uitdaging om manieren te bedenken wat voor die ene persoon het beste werkt.

Vanaf maart 2021 ga ik aan de slag als padel trainer Sla Raak Oisterwijk. 

Mocht je mij willen bereiken, dan zijn dit mijn contactgegevens:

Niels Musters
info@padel-brabant.nl

Naam: Hein Verberne
Functie: Trainer
Materiaal: PWP 3000 plus

Ik ben Hein Verberne, 23 jaar, woonachtig in Veldhoven. Mijn kennismaking met padel is via familie en vrienden verlopen. Zij speelden bij een andere club waar ik af en toe eens ben aangesloten om mee te spelen. Ik speel sinds januari 2019 fanatieker padel, sinds er banen kwamen bij mijn club in Veldhoven, TPC Metzpoint.  

In mijn jeugd heb ik getennist bij TPC Metzpoint en heb ik fanatiek gevoetbald in de selectieteams van UNA. Tijdens mijn studie ben ik enkele jaren de sportschool in gedoken om wat gewichten te tillen. Naast padel blijft dit één van mijn hobby’s.  

Buiten padel en sport om ben ik momenteel bezig met mijn master Finance aan de Tilburg University & met een opleiding om digitale reclame boarding te verzorgen. Mijn economische bachelor heb ik eerder al behaald aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.  

Het lesgeven is iets wat er bij mij echt inzit. Tijdens mijn studie heb ik lesgegeven aan andere studenten door complexe computer programma’s voor hen te vereenvoudigen in een handleiding. Met behulp van deze handleiding ben ik aan de slag gegaan om anderen te helpen met hun kennis over de programma’s. Ook in de sport ben ik met lesgeven bezig, namelijk als coach bij het voedingspatroon & trainingsschema’s van andere mensen die fitnessen.  

Ik geloof sterk in het feit dat ontwikkeling leidt tot blijdschap & geluk. Het allerleukste aan lesgeven vind ik dat ik anderen kan helpen om progressie te boeken bij hun spel. Hier wordt de klant gelukkig van, maar ik zeker ook! De dynamiek die in lesgeven verworven zit spreekt mij ook heel erg aan. Ik ga jullie als leerlingen natuurlijk veel leren, maar ik ga zeker ook van jullie leren!  

Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan & hoop jullie snel allemaal te zien op de baan.  

Mocht je mij willen bereiken zijn dit mijn contactgegevens: 

Hein Verberne 
info@padel-brabant.nl