Trainer

Naam: Joost Raamsdonk
Functie: Eigenaar
Materiaal: Siux Pegasus Luxury

Mijn naam is Joost Raamsdonk, ik ben 29 jaar en ik ben geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch waar ik nog steeds met veel plezier woon. Ik geef sinds 2014 les, waarbij ik ben begonnen met tennisles en in 2016 volledig ben overgestapt op het geven van padel les.
 

Ik ben al van jongs af aan lid bij TPC Maaspoort in ’s-Hertogenbosch. Ik speel al sinds 2012 padel en heb een aantal jaar in het Nederlands mannen team gezeten waar ik als ambassadeur en speler ons land heb mogen vertegenwoordigen op onder andere het WK. Door deze internationale ervaringen heb ik veel geleerd over de sport en over de manier waarop er in grote padel landen lesgegeven wordt.
 
In 2014 heb ik mijn licentie als tennisleraar behaald bij de KNLTB. Vervolgens heb ik in 2017, toen de KNLTB met de eerste opleiding tot padel trainer kwam, mijn licentie als padel trainer behaald. In 2018 heb ik vervolgens mijn licentie tot padel instructeur gehaald bij de Nederlandse Padelbond. Momenteel ben ik actief als hoofdtrainer padel bij T.V. Prinsejagt.

 
Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan en hoop jullie binnenkort op de padel baan te mogen verwelkomen!

Mocht je mij willen bereiken, dan zijn dit mijn contactgegevens:

Joost Raamsdonk
info@padel-brabant.nl

Naam: Rob Luyben
Functie: Trainer
Materiaal: Wilson

Mijn naam is Rob Luyben, ik ben 35 jaar en woonachtig in Helmond. Pas geleden ben ik vader geworden van een prachtige zoon. Ik werk al ruim 18 jaar als tennistrainer en ik heb daarin mijn A & B licentie behaald. Momenteel ben ik werkzaam als business manager bij een Innovatie Advies Bureau.

Toen ik 6 was ben ik begonnen met het spelen van tennis. Hierin heb ik niveau 2 behaald en veel toernooien gespeeld. Een jaar geleden kwam ik in aanraking met padel, en zoals zovelen was ik direct verslaafd. De dynamiek en intensiteit van de sport maken padel uniek! Je kunt er al je creativiteit in kwijt, de tijd vliegt tijdens het spelen en de sport zorgt voor veel plezier.

Naast mijn passie voor tennis en padel ben ik actief in de muziek als toetsenist en ben ik regelmatig op festivals of evenementen in het land te vinden. Momenteel zijn er door de corona maatregelen helaas geen optredens.

Het lesgeven is iets waarmee ik mijn grote passies kan delen met anderen. Ik vind het hierin leuk mensen te enthousiasmeren en mensen te helpen meer plezier en rendement uit de sport te halen.

Ik kijk er naar uit om jullie bij Prinsejagt te ontmoeten op de padelbaan en er een leuke en leerzame tijd van te maken!

Naam: Rolf Pijnenburg
Functie: Trainer
Materiaal: Head Alpha Pro

Mijn naam is Rolf Pijnenburg, ik ben 49 jaar en woonachtig in Moergestel samen met mijn vrouw (Nelly) en twee kinderen (Britt en Jori). Ik ben zelf lid bij T.V. Sla Raak in Oisterwijk (al 25+ jaren) waar ik een actief deelnemer ben, zowel op tennis- als padel gebied maar zeker ook als vrijwilliger. Ik heb altijd veel competitie- en toernooien gespeeld en ook jarenlang coach geweest van het selectie jeugd team op mijn club (aangezien mijn zoon daarin speelde).

Ik ben geboren in Delft (1970) en daarna via Utrecht en Spijkenisse in Oisterwijk beland. Nadat ik mijn studie bedrijfskunde had afgerond aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven ben ik aan het werk gegaan. Via een kleine handelsmaatschappij, Ericsson en Randstad uitgekomen bij SAP in ’s-Hertogenbosch waar ik sales engineer ben.

Naast padel heb ik nog een hoop andere hobby’s, zoals: badminton, speedminton, squash, tennis, skiën, mountainbiken & honkbal. Padel staat nu uiteraard op nummer 1, wat een heerlijke sport is dat zeg. Heel dynamisch en dat past helemaal bij mij. Een sport activiteit waar ik trots op ben is dat ik 2x aan de Alpe D'huzes heb meegedaan en in totaal 5x die berg opgereden ben voor het goede doel (KWF), een mega bijzondere ervaring.

Zelf ben ik in aanraking gekomen met padel in Barcelona, waar ik op reis was voor mijn werk. Ik vond het direct een geweldig spelletje en toen ik terugkwam in Nederland ben ik zelf fanatiek gaan spelen. Ik speel momenteel nog steeds minstens 3 keer in de week zelf, naast het lesgeven. Naast dat ik padel les geef heb ik onder andere gecoacht in het voetbal, honkbal & tennis. Wat me zo aanspreekt in het lesgeven en coachen is het overbrengen van kennis, kunde & niet te vergeten enthousiasme voor sport!

Mocht je mij willen bereiken zijn dit mijn contactgegevens:

Rolf Pijnenburg
info@padel-brabant.nl