Trainer

Naam: Joost Raamsdonk
Functie: Eigenaar
Materiaal: Siux Pegasus Luxury

Mijn naam is Joost Raamsdonk, ik ben 29 jaar en ik ben geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch waar ik nog steeds met veel plezier woon. Ik geef sinds 2014 les, waarbij ik ben begonnen met tennisles en in 2016 volledig ben overgestapt op het geven van padel les.
 

Ik ben al van jongs af aan lid bij TPC Maaspoort in ’s-Hertogenbosch. Ik speel al sinds 2012 padel en heb een aantal jaar in het Nederlands mannen team gezeten waar ik als ambassadeur en speler ons land heb mogen vertegenwoordigen op onder andere het WK. Door deze internationale ervaringen heb ik veel geleerd over de sport en over de manier waarop er in grote padel landen lesgegeven wordt.
 
In 2014 heb ik mijn licentie als tennisleraar behaald bij de KNLTB. Vervolgens heb ik in 2017, toen de KNLTB met de eerste opleiding tot padel trainer kwam, mijn licentie als padel trainer behaald. In 2018 heb ik vervolgens mijn licentie tot padel instructeur gehaald bij de Nederlandse Padelbond. Momenteel ben ik actief als hoofdtrainer padel bij T.V. Prinsejagt.

 
Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan en hoop jullie binnenkort op de padel baan te mogen verwelkomen!

Mocht je mij willen bereiken, dan zijn dit mijn contactgegevens:

Joost Raamsdonk
06-57965434
info@padel-brabant.nl

Naam: Lotte van Breemen
Functie: Trainster
Materiaal:
Dunlop Galaxy Soft Aerographene. Wil jij dit racket ook? Kijk dan snel hier
  

Mijn naam is Lotte van Breemen, 37 jaar, moeder van Pim en Maud en kom uit Eindhoven.
Ik heb in Maastricht aan de Hoge Hotelschool gestudeerd en werk parttime bij Studyportals.
Hiernaast heb ik een enorme passie voor tennis die ik de afgelopen jaren met anderen heb mogen delen door les te geven bij o.a. TV Prinsejagt, ‘mijn’ club waar ik al sinds mijn 6de lid ben.

Toen bekend werd dat we padelbanen gingen aanleggen ben ik zelf padel gaan spelen en ben ik direct met de cursus begonnen om ook padel les te kunnen gaan geven. Helemaal enthousiast en bezeten van het spelletje breng ik mijn passie en enthousiasme over aan de leerlingen tijdens het lesgeven voor Padel Brabant!

Mocht je mij willen bereiken, dan zijn dit mijn contactgegevens:


Lotte van Breemen
06-57965434
info@padel-brabant.nl

Naam: Niels Musters
Functie: Trainer
Materiaal: Siux Black Eva

Ik ben Niels Musters, ik ben 31 jaar, woonachtig in Loon op Zand. Ik ben vader van twee prachtige dochters, Vieve van ruim 2 jaar oud, en Philou van 8 maanden oud.

Ongeveer 15 jaar geleden heb ik de opleiding Sport en Bewegen op het ROC in Tilburg gevolgd. Ik ben daar afgestudeerd op het profiel trainer-coach & sportmanagement. Hier heb ik tevens mijn A & B licenties als tennisleraar behaald. Sinds die tijd geef ik tennisles, met een overstap van een aantal jaren naar de zorg. 

Ongeveer een jaar geleden kreeg ik het aanbod om de padel opleiding te gaan volgen bij de KNLTB. Deze kans heb ik direct aangegrepen, ik had al een aantal keer gespeeld en ik was zeer geïnteresseerd in deze sport. Nadat ik begonnen ben met de opleiding ben ik fanatiek gaan spelen en heb ik toernooien en competitie gespeeld in het eerste team bij T.V. Udenhout.

Toen ik benaderd werd door Padel Brabant om padel les te geven, was ik meteen enthousiast. Ik vind lesgeven in het algemeen zo leuk omdat ieder individu op een andere manier leert. Ik vind het dan ook iedere keer weer een uitdaging om manieren te bedenken wat voor die ene persoon het beste werkt.

Sinds eind 2019 ben ik aan de slag als padel trainer bij T.V. Prinsejagt. 

Mocht je mij willen bereiken, dan zijn dit mijn contactgegevens:

Niels Musters
06-57965434
info@padel-brabant.nl