Trainer

Naam: Niels Musters
Functie: Trainer
Materiaal: Siux Black Eva

Ik ben Niels Musters, ik ben 32 jaar, woonachtig in Loon op Zand. Ik ben vader van twee prachtige dochters, Vieve van ruim 2 jaar oud, en Philou van 8 maanden oud.

Ongeveer 15 jaar geleden heb ik de opleiding Sport en Bewegen op het ROC in Tilburg gevolgd. Ik ben daar afgestudeerd op het profiel trainer-coach & sportmanagement. Hier heb ik tevens mijn A & B licenties als tennisleraar behaald. Sinds die tijd geef ik tennisles, met een overstap van een aantal jaren naar de zorg. 

Ongeveer een jaar geleden kreeg ik het aanbod om de padel opleiding te gaan volgen bij de KNLTB. Deze kans heb ik direct aangegrepen, ik had al een aantal keer gespeeld en ik was zeer geïnteresseerd in deze sport. Nadat ik begonnen ben met de opleiding ben ik fanatiek gaan spelen en heb ik toernooien en competitie gespeeld in het eerste team bij T.V. Udenhout.

Toen ik benaderd werd door Padel Brabant om padel les te geven, was ik meteen enthousiast. Ik vind lesgeven in het algemeen zo leuk omdat ieder individu op een andere manier leert. Ik vind het dan ook iedere keer weer een uitdaging om manieren te bedenken wat voor die ene persoon het beste werkt.

Vanaf oktober 2020 ben ik aan de slag als padel trainer bij T.V. De Witte Schare.

Mocht je mij willen bereiken, dan zijn dit mijn contactgegevens:

Niels Musters
info@padel-brabant.nl