Trainer

Naam: Joost Raamsdonk
Functie: Eigenaar
Materiaal: Siux Pegasus Luxury

Mijn naam is Joost Raamsdonk, ik ben 29 jaar en ik ben geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch waar ik nog steeds met veel plezier woon. Ik geef sinds 2014 les, waarbij ik ben begonnen met tennisles en in 2016 volledig ben overgestapt op het geven van padel les.
 
Ik ben van jongs af aan lid bij TPC Maaspoort in ’s-Hertogenbosch. Ik speel al sinds 2012 padel en heb een aantal jaar in het Nederlands mannen team gezeten waar ik als ambassadeur en speler ons land heb mogen vertegenwoordigen op onder andere het WK. Door deze internationale ervaringen heb ik veel geleerd over de sport en over de manier waarop er in grote padel landen lesgegeven wordt.
 
In 2014 heb ik mijn licentie als tennisleraar behaald bij de KNLTB. Vervolgens heb ik in 2017, toen de KNLTB met de eerste opleiding tot padel trainer kwam, mijn licentie als padel trainer behaald. In 2018 heb ik vervolgens mijn licentie tot padel instructeur gehaald bij de Nederlandse Padelbond. Momenteel ben ik actief als hoofdtrainer padel bij T.V. Prinsejagt.
 
Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan en hoop jullie binnenkort op de padel baan te mogen verwelkomen!

Mocht je mij willen bereiken, dan zijn dit mijn contactgegevens:

Joost Raamsdonk
info@padel-brabant.nl

Naam: Erwin Hilgerdenaar
Functie: Trainer
Materiaal: Black Crown

Ik ben Erwin Hilgerdenaar, 30 jaar alweer. Ik ben een geboren en getogen Bosschenaar en heb hier sinds afgelopen jaar een eigen huis samen met mijn vriendin. Ik speel padel sinds 2010 en heb een aantal jaren ons land mogen vertegenwoordigen op diverse internationale toernooien samen met de rest van het Nederlands team. 

Voordat ik padel ontdekte tenniste ik op aardig niveau, met als hoogste ranking 3.2 in het dubbelspel. Ik ben ondertussen al meer dan 20 jaar lid bij TPC Maaspoort in Den Bosch en speel hier met veel plezier tennis- en padel competitie. Sinds de banen in Den Bosch gelegd zijn ben ik al enthousiast over padel en ben ik fanatiek gaan spelen. 

Lesgeven doe ik al jaren, ik ben ooit begonnen met tennisles, wat daarna overging in padel les en uiteindelijk ook nog voetbaltrainer/coach. Mijn padel licentie heb ik in Spanje behaald. De afgelopen jaren heb ik veel voetbaltraining gegeven maar ik wil graag terug naar het geven van padel les. 
 
Tot snel op de padel baan!

Mocht je mij willen bereiken, dan zijn dit mijn contactgegevens:

Erwin Hilgerdenaar
info@padel-brabant.nl

Naam: Marc Marcelis
Functie: Trainer
Materiaal: Babolat Viper Carbon

Mijn naam is Marc Marcelis, ik ben 32 jaar oud en ik ben momenteel woonachtig in Eindhoven. Nadat ik commerciele economie heb gestudeerd in zowel Tilburg als Barcelona, ben ik mijn eigen bedrijf begonnen in geurkaarsen en andere geurproducten zoals diffusers en roomsprays.

Tijdens een stage in Sevilla ben ik in aanraking gekomen met padel. Zoals zovelen was ik direct verkocht aan het deze sport. Ik heb later nog een jaar in Madrid gewoond, daar ben ik actief begonnen met het regelmatig spelen van padel. Al snel wist ik dat dit een sport was waar ik iets mee wilde gaan doen in mijn leven.

Naast padel speel ik tennis en heb ik jaren gevoetbald. In de afgelopen jaren heb ik ook golf opgepakt, wat ik naast padel nu actief beoefen.

Het lesgeven van padel is zo leuk doordat de mensen die je lesgeeft gemotiveerd zijn en een passie delen over padel. Daarnaast is het leuk om andere mensen dingen te leren en te zien dat mensen progressie boeken en met plezier naar de les gaan.

Mocht je mij willen bereiken, zijn dit mijn contactgegevens:

Marc Marcelis
info@padel-brabant.nl