Trainer

Naam: Hein Verberne
Functie: Trainer
Materiaal: PWP 3000 plus

Ik ben Hein Verberne, 23 jaar, woonachtig in Veldhoven. Mijn kennismaking met padel is via familie en vrienden verlopen. Zij speelden bij een andere club waar ik af en toe eens ben aangesloten om mee te spelen. Ik speel sinds januari 2019 fanatieker padel, sinds er banen kwamen bij mijn club in Veldhoven, TPC Metzpoint.  

In mijn jeugd heb ik getennist bij TPC Metzpoint en heb ik fanatiek gevoetbald in de selectieteams van UNA. Tijdens mijn studie ben ik enkele jaren de sportschool in gedoken om wat gewichten te tillen. Naast padel blijft dit één van mijn hobby’s.  

Buiten padel en sport om ben ik momenteel bezig met mijn master Finance aan de Tilburg University & met een opleiding om digitale reclame boarding te verzorgen. Mijn economische bachelor heb ik eerder al behaald aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.


Het lesgeven is iets wat er bij mij echt inzit. Tijdens mijn studie heb ik lesgegeven aan andere studenten door complexe computer programma’s voor hen te vereenvoudigen in een handleiding. Met behulp van deze handleiding ben ik aan de slag gegaan om anderen te helpen met hun kennis over de programma’s. Ook in de sport ben ik met lesgeven bezig, namelijk als coach bij het voedingspatroon & trainingsschema’s van andere mensen die fitnessen.  

Ik geloof sterk in het feit dat ontwikkeling leidt tot blijdschap & geluk. Het allerleukste aan lesgeven vind ik dat ik anderen kan helpen om progressie te boeken bij hun spel. Hier wordt de klant gelukkig van, maar ik zeker ook! De dynamiek die in lesgeven verworven zit spreekt mij ook heel erg aan. Ik ga jullie als leerlingen natuurlijk veel leren, maar ik ga zeker ook van jullie leren!  

Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan & hoop jullie snel allemaal te zien op de baan.  

Mocht je mij willen bereiken zijn dit mijn contactgegevens: 

Hein Verberne 
info@padel-brabant.nl 

Naam: Rob Luyben
Functie: Trainer
Materiaal: Wilson

Mijn naam is Rob Luyben, ik ben 35 jaar en woonachtig in Helmond. Pas geleden ben ik vader geworden van een prachtige zoon. Ik werk al ruim 18 jaar als tennistrainer en ik heb daarin mijn A & B licentie behaald. Momenteel ben ik werkzaam als business manager bij een Innovatie Advies Bureau.

Toen ik 6 was ben ik begonnen met het spelen van tennis. Hierin heb ik niveau 2 behaald en veel toernooien gespeeld. Een jaar geleden kwam ik in aanraking met padel, en zoals zovelen was ik direct verslaafd. De dynamiek en intensiteit van de sport maken padel uniek! Je kunt er al je creativiteit in kwijt, de tijd vliegt tijdens het spelen en de sport zorgt voor veel plezier.

Naast mijn passie voor tennis en padel ben ik actief in de muziek als toetsenist en ben ik regelmatig op festivals of evenementen in het land te vinden. Momenteel zijn er door de corona maatregelen helaas geen optredens.

Het lesgeven is iets waarmee ik mijn grote passies kan delen met anderen. Ik vind het hierin leuk mensen te enthousiasmeren en mensen te helpen meer plezier en rendement uit de sport te halen.

Ik kijk er naar uit om jullie bij TPC Eindhoven Noord te ontmoeten op de padelbaan en er een leuke en leerzame tijd van te maken!

Naam: Rolf Pijnenburg
Functie: Trainer
Materiaal: Head Alpha Pro

Mijn naam is Rolf Pijnenburg, ik ben 49 jaar en woonachtig in Moergestel samen met mijn vrouw (Nelly) en twee kinderen (Britt en Jori). Ik ben zelf lid bij T.V. Sla Raak in Oisterwijk (al 25+ jaren) waar ik een actief deelnemer ben, zowel op tennis- als padel gebied maar zeker ook als vrijwilliger. Ik heb altijd veel competitie- en toernooien gespeeld en ook jarenlang coach geweest van het selectie jeugd team op mijn club (aangezien mijn zoon daarin speelde).

Ik ben geboren in Delft (1970) en daarna via Utrecht en Spijkenisse in Oisterwijk beland. Nadat ik mijn studie bedrijfskunde had afgerond aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven ben ik aan het werk gegaan. Via een kleine handelsmaatschappij, Ericsson en Randstad uitgekomen bij SAP in ’s-Hertogenbosch waar ik sales engineer ben.

Naast padel heb ik nog een hoop andere hobby’s, zoals: badminton, speedminton, squash, tennis, skiën, mountainbiken & honkbal. Padel staat nu uiteraard op nummer 1, wat een heerlijke sport is dat zeg. Heel dynamisch en dat past helemaal bij mij. Een sport activiteit waar ik trots op ben is dat ik 2x aan de Alpe D'huzes heb meegedaan en in totaal 5x die berg opgereden ben voor het goede doel (KWF), een mega bijzondere ervaring.

Zelf ben ik in aanraking gekomen met padel in Barcelona, waar ik op reis was voor mijn werk. Ik vond het direct een geweldig spelletje en toen ik terugkwam in Nederland ben ik zelf fanatiek gaan spelen. Ik speel momenteel nog steeds minstens 3 keer in de week zelf, naast het lesgeven. Naast dat ik padel les geef heb ik onder andere gecoacht in het voetbal, honkbal & tennis. Wat me zo aanspreekt in het lesgeven en coachen is het overbrengen van kennis, kunde & niet te vergeten enthousiasme voor sport!

Mocht je mij willen bereiken zijn dit mijn contactgegevens:

Rolf Pijnenburg
info@padel-brabant.nl