Trainer

Naam: Rob Jaspers
Functie: Trainer
Materiaal: Siux Pegasus Luxury

Rob Jaspers is een ervaren padeltrainer die zelf die al sinds 2009 padel speelt. Hij speelt zelf padel op topklasse niveau en gaat regelmatig naar Spanje om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van trainingsmethoden, maar ook om aan zijn eigen niveau te werken. Hierbij wordt samengewerkt met Idoia Martin, WPT-speelster en coach van het Spaanse jeugdteam.

Rob is gecertificeerd padeltrainer en geeft sinds 2016 les bij verschillende verenigingen. Tevens is hij docent padeltrainer voor de KNLTB. Hij verzorgt hiervoor de padeltrainersopleiding voor tennisleraren. Daarnaast was hij ook de teammanager/coach van het KNLTB Nederlands padel nations team.

De ambitie van Rob is om padelspelers zo te trainen dat ze het spel zo goed begrijpen dat ze zelf les zouden kunnen gaan geven. Technisch leert hij de spelers wat een goede techniek is, waarom die goed is en hoe de bestaande techniek verbeterd kan worden. Tactisch leert hij in welke situatie welke positie gekozen moet worden, waarom dat zo is en hoe er gebruik kan worden gemaakt van een situatie waarin de tegenstander dat niet doet. 

Mocht je hem willen bereiken zijn dit zijn contactgegevens:

Rob Jaspers
info@padel-brabant.nl

Naam: Rolf Pijnenburg
Functie: Trainer
Materiaal: Head Alpha Pro

Mijn naam is Rolf Pijnenburg, ik ben 49 jaar en woonachtig in Moergestel samen met mijn vrouw (Nelly) en twee kinderen (Britt en Jori). Ik ben zelf lid bij T.V. Sla Raak in Oisterwijk (al 25+ jaren) waar ik een actief deelnemer ben, zowel op tennis- als padel gebied maar zeker ook als vrijwilliger. Ik heb altijd veel competitie- en toernooien gespeeld en ook jarenlang coach geweest van het selectie jeugd team op mijn club (aangezien mijn zoon daarin speelde).

Ik ben geboren in Delft (1970) en daarna via Utrecht en Spijkenisse in Oisterwijk beland. Nadat ik mijn studie bedrijfskunde had afgerond aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven ben ik aan het werk gegaan. Via een kleine handelsmaatschappij, Ericsson en Randstad uitgekomen bij SAP in ’s-Hertogenbosch waar ik sales engineer ben.

Naast padel heb ik nog een hoop andere hobby’s, zoals: badminton, speedminton, squash, tennis, skiën, mountainbiken & honkbal. Padel staat nu uiteraard op nummer 1, wat een heerlijke sport is dat zeg. Heel dynamisch en dat past helemaal bij mij. Een sport activiteit waar ik trots op ben is dat ik 2x aan de Alpe D'huzes heb meegedaan en in totaal 5x die berg opgereden ben voor het goede doel (KWF), een mega bijzondere ervaring.

Zelf ben ik in aanraking gekomen met padel in Barcelona, waar ik op reis was voor mijn werk. Ik vond het direct een geweldig spelletje en toen ik terugkwam in Nederland ben ik zelf fanatiek gaan spelen. Ik speel momenteel nog steeds minstens 3 keer in de week zelf, naast het lesgeven. Naast dat ik padel les geef heb ik onder andere gecoacht in het voetbal, honkbal & tennis. Wat me zo aanspreekt in het lesgeven en coachen is het overbrengen van kennis, kunde & niet te vergeten enthousiasme voor sport!

Vanaf mei 2020 ga ik bij T.C. Tilburg aan de slag als padel trainer. Ik kijk er naar uit!

Mocht je mij willen bereiken zijn dit mijn contactgegevens:

Rolf Pijnenburg
info@padel-brabant.nl