Trainer

Naam: Niels Musters
Functie: Trainer
Materiaal: Head Graphene 360 Alpha Pro

Ik ben Niels Musters, ik ben 33 jaar, woonachtig in Loon op Zand. Ik ben vader van twee prachtige dochters, Vieve van ruim 2 jaar oud, en Philou van 8 maanden oud.

Ongeveer 15 jaar geleden heb ik de opleiding Sport en Bewegen op het ROC in Tilburg gevolgd. Ik ben daar afgestudeerd op het profiel trainer-coach & sportmanagement. Hier heb ik tevens mijn A & B licenties als tennisleraar behaald. Sinds die tijd geef ik tennisles, met een overstap van een aantal jaren naar de zorg. 

Ongeveer twee jaar geleden kreeg ik het aanbod om de padel opleiding te gaan volgen bij de KNLTB. Deze kans heb ik direct aangegrepen, ik had al een aantal keer gespeeld en ik was zeer geïnteresseerd in deze sport. Nadat ik begonnen ben met de opleiding ben ik fanatiek gaan spelen en heb ik toernooien en competitie gespeeld in het eerste team bij T.V. Udenhout.

Toen ik benaderd werd door Padel Brabant om padel les te geven, was ik meteen enthousiast. Ik vind lesgeven in het algemeen zo leuk omdat ieder individu op een andere manier leert. Ik vind het dan ook iedere keer weer een uitdaging om manieren te bedenken wat voor die ene persoon het beste werkt.

Vanaf september 2021 ga ik aan de slag als padel trainer bij Plaza Padel Waalwijk. 

Mocht je mij willen bereiken, dan zijn dit mijn contactgegevens:

Niels Musters
info@padel-brabant.nl


Naam: Sander van Riel
Functie: Trainer
Materiaal: Head Alpha Motion

Hoi allemaal,
 
Graag stel ik me even voor. Mijn naam is Sander van Riel en ik ben geboren op 21 oktober 1992. 
Momenteel ben ik woonachtig in mijn appartement in Tilburg en speel ik padel bij Quirijn. 
 
Op dit moment werk ik naast het lesgeven nog fulltime bij verzekeraar Achmea. Ik werk daar als schade Actuaris. Als actuaris voer ik taken uit zoals het inschatten van de toekomstige schadelast en het bepalen van de voorziening op verschillende verzekeringsproducten op het gebied van schade. Zoals bijvoorbeeld een autoverzekering of reisverzekering. Ook moet ik verschillende soorten risico’s bepalen en het daarbij horende achter te houden kapitaal inschatten. Het is dus een soort combinatie van data analyse en risico management.
 
Padel is zo’n 4 jaar geleden op mijn pad gekomen toen ik het toevallig een keer tegenkwam met mijn vaste tennispartner. Ik was meteen enthousiast en wilde ook meteen een eigen racket kopen en legde al vrij snel mijn tennistas ver weg in de kast, en ging veel padel spelen. Op dit moment speel ik zeker wel 3 keer in de week een vrij potje padel. Daarnaast vind ik het leuk om toernooien en competitie te spelen. Padel verslaafd dus. Ik heb vroeger altijd getennist, maar vind padel te leuk om nu naast padel nog steeds te tennissen. 
 
Ook heb ik vroeger nog gefietst op de racefiets. Ik heb ooit zelfs mee gedaan aan de Alpe d’Huzes. Hier heb ik een jaar voor getraind en ben toen 5 keer op 1 dag de beroemde berg Alpe d’Huez omhoog gefietst. Dit was een mooie ervaring waarbij ik geld ophaalde voor het KWF kankerfonds. Dit was een mooie manier voor mij om mijn opa te eren, die begin van dat jaar overleed aan de gevolgen van deze ziekte.
 
Ik word enthousiast om deze leuke sport over te brengen op andere mensen en wil anderen graag helpen om beter te worden in padel. Maar ook vind ik het belangrijk dat veel mensen hetzelfde plezier kunnen vinden in deze sport, net zoals ik dat zelf kan.
 
Ik hoop jullie allemaal snel op de baan te zien!