Trainer

Naam: Tess van Dinteren
Functie: Eigenaar
Materiaal: Head Graphene 360+ Alpha Pro

Ik ben Tess van Dinteren, 25 jaar en woonachtig in Veldhoven. Ik speel ondertussen alweer 4 jaar padel en ik speel sinds 2015 in het Nederlands team. Voordat ik padel speelde heb ik fanatiek getennist en ben ik onder andere nummer 1 van Nederland geweest t/m 14 jaar.
 
Ik ben al van kinds af aan lid bij TPC Maaspoort in ’s-Hertogenbosch en zodoende kwam ik in aanraking met padel. Sinds ik padel heb ontdekt ben ik fanatiek gaan spelen. Ik werd al vrij snel geselecteerd voor het Nederlands dames team en heb sindsdien ons land met trots mogen vertegenwoordigen op de internationale landenwedstrijden zoals het EK en het WK. Ik hoop dit natuurlijk nog lang te mogen blijven doen!
 
Sinds 2017 ben ik ook begonnen met lesgeven. Na mijn eerste les wist ik het meteen, dit blijf ik nog jarenlang doen. Wat is het gaaf om te zien dat mensen iedere les weer met een lach op hun gezicht de baan opstappen en de baan daarna afstappen met een nóg grotere lach omdat ze weer iets beter zijn geworden. Ik ben op dit moment actief als padel trainer bij TPC Metzpoint en binnenkort bij jullie bij LTV de Merletten!
 
Tot snel op de padel baan.

Naam: Tim Sanders
Functie: Trainer
Materiaal: Head Alpha Pro

Eindelijk is het dan zover, ik mag wereldkundig maken dat ik padel les ga geven! Omdat ik jullie allemaal graag wil leren kennen, wil ik me ook graag aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Tim Sanders, ik ben 23 jaar en woon in Veldhoven. Naast het geven van padel les studeer ik Finance & Control aan de Fontys in Eindhoven. Ik werk ook nog parttime voor een projectontwikkelaar uit Veldhoven.

Op sportief gebied ben ik zeer actief. Ik padel natuurlijk vaak, maar ik voetbal ook nog in Veldhoven bij Rood-Wit. Daarnaast speel ik nog gitaar, dus ik ben met van alles bezig!

Ik heb in de jeugd altijd veel getennist maar ik moest op mijn 16e noodgedwongen stoppen vanwege een schouderblessure, serveren zat er niet meer in. Toen 3 jaar geleden de eerste banen bij Metzpoint werden gelegd, en bleek dat bij padel de service onderhands was, ben ik dat maar eens gaan proberen. Ben net als menig persoon meteen verslaafd geraakt en in die 3 jaar heel wat toernooitjes, competities en vrije potjes gespeeld.

Binnen het lesgeven vind ik het heel leuk om iets waar jezelf passie voor hebt over te brengen op anderen om zo enerzijds anderen iets te leren en anderzijds daar zelf ook weer van te leren.

Tot snel op de baan!