Trainer

Naam: Peter Beaard
Functie: Trainer
Materiaal: Siux

Hallo Padel-talenten,

Mijn naam is Peter Beaard en ik ben 35 jaar. Ik woon mijn hele leven al in Nieuwkuijk en speel vanaf mijn zesde jaar tennis bij L.T.C. de Hoge Heide in Vlijmen. 2,5 Jaar geleden ben ik padel tegen gekomen door fanatieke tennisvrienden. In het begin was het recreatief omdat ik nog werkzaam was als tennisleraar. Sinds 1,5 jaar ben ik heel actief padel aan het spelen in de vorm van vrij spelen, toernooien en competitie. Vorig jaar heb ik de opleiding voor padel-leraar gehaald. 

Naast het les geven in padel en het zelf veel spelen werk ik ook nog 2 dagen in de week als fruitbezorger voor kinderdagverblijven en BSO’s.  Dit doe ik omdat ik het leuk vind en graag de jeugd gezond hou 

Verder heb ik tot mijn 25e gevoetbald bij de plaatselijke voetbalclub maar door blessures was ik genoodzaakt om daarmee te stoppen.

Padel is sinds een paar jaar in Nederland en heeft het afgelopen jaar een flinke boost gekregen in Brabant. Deze boost wil ik overgeven op nieuwe padellers. Ik wil ze het spel goed aanleren zodat er het meeste plezier eruit gehaald kan worden. Wat ik leuk vind aan padelles geven is dat het voor veel mensen nieuw is,  de vooruitgang heel snel gaat en het is makkelijk aan te leren. Hierdoor krijg je spectaculaire rally’s en is er veel succesbeleving bij het spelen.

Tot snel op de baan!

Mocht je mij willen bereiken zijn dit mijn contactgegevens:

Peter Beaard
06-57965434
info@padel-brabant.nl